Päivämäärä

03.12.2021

Ajankohta

21:00

Hinta

25.00€

Blind Channel

Blind Channel 3.12. keikkainfo.

Erittäin suositusta bändistä, korona-ajasta sekä ikärajattomasta keikasta johtuen, olemme saaneet valtavasti erilaisia kysymyksiä.

Ovet avataan klo 19. Keikka alkaa klo 21. ja kestää noin tunnin.

Keikka on loppuunmyyty, pyydämme varautumaan tungokseen ja jonottamiseen. Pukeuduthan oikein: ulkona on kylmä ja sisällä on kuuma. Kylmästä säästä johtuen, EMME SUOSITTELE, että keikan sisäänpääsyä tullaan jonottamaan turhan aikaisin.

Pääsylipulla sisäänpääsy tapahtuu Hämeenkatu 16, Mössön pääsisäänkäynnistä, lasikolmiosta. Sisääntulon yhteydessä tarkistamme: 16 vuotta täyttäneiltä koronapassin, kaikilta henkilöllisyystodistuksen ja pääsylipun. Alle 16 vuotiaan henkilöllisyystodistuksena käy myös vanha passi tai kuvaton kelakortti. Tarvittaessa järjestyksenvalvojamme arvioi nuoren henkilön iän. Lisätietoa koronapassista: https://www.kanta.fi/koronatodistus-ukk

Suosittelemme ottamaan mukaan korvatulpat. Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä.Sisäänpääsyn yhteydessä on narikka joka on pakollinen, narikan veloitus on 3 eur/hlö. Maksutapoina korttimaksu, MobilePay tai käteinen. Käteismaksussa arvostamme tasarahaa. Narikkaan jätetään: ulkovaatteet, laukut ja reput. Klubille sisään ei voi tuoda: omia eväitä, omia juomia, pientä suurempaa käsilaukkua, reppuja, ulkovaatteita, järjestelmäkameraa, lemmikkieläimiä, maskotteja, vaarallisia esineitä, isoja fanilakanoita.

Mikäli olet tuomassa bändille lahjoja, ne jätetään sisääntulon yhteydessä narikkaan ja Mössön henkilökunta toimittaa ne artisteille. Koronatilanteesta johtuen, meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta järjestää bändin fanitapaamista tai nimmarien-jakotilaisuutta ennen keikkaa eikä keikan jälkeen.

Klubilla on käytössä ikärajaton alue jonne voi mennä sekä ikärajaton-lipulla, että K18 lipulla. K18 alue on anniskelualuetta ja sinne pääsee ainoastaan K18 lipulla. Järjestyksenvalvoja tarkistaa lipputyypin. Bändin fanituotemyynti löytyy sisääntulon läheisyydestä. Kahvio ja kioski on tämän fanituotemyynnin läheisyydessä. Mössön henkilökunta ja Blind Channel + crew toivottaa kaikille mukavaa keikkaa!

 • 00

  Päivää

 • 00

  Tuntia

 • 00

  minuuttia

 • 00

  sekuntia