Päivämäärä

27.11.2021
Expired!

Ajankohta

21:30

Hinta

22.00€

Guitar Slingers

Guitar Slingers on 1990-luvun alussa perustettu suomalainen aikuisrock-yhtye. Yhtye oli aktiivisimmillaan vuosina 1994–1999, jolloin se julkaisi kolme albumia ja kaksi kokoelmalevyä. Guitar Slingersin menestyneimpiä single-julkaisuja ovat “Baby It’s Alright” ja “This Is Forever”. Guitar Slingers keikkaili ympäri Suomea esiintyen muun muassa Status Quo, Meat Loafi,Wishbone Ash (Saksassa) ja Manfred Mann ( Saksassa) ja Lynyrd Skynyrd ja Deep Purple lämmittelijänä.

Slingersien omien kappaleiden lisäksi mm. “Hard to Handle”, Boston yhtyeen ”Amanda” sekä ZZ Topin ”Stages” ovat yleisön suosikkeja.

”Bändin tarkoitus oli aina vihdyttää yleisöä yhtä paljon kun itseämme hyvällä musiikilla ja pitää hauskaa, mikään ei ole muuttunut ja meillä on vielä sama meininki… hyvää musaa ja hyvä fiilis on tärkeä osa niin monen ihmisen elämää” Jore Marjaranta sanoo. 

Rumpali Harri Seppälän työkiireistä johtuen syksyllä 2020 häntä tuuraa Poets of the Fallin ja Ben Granfeltin bändistä tuttu Jari Salminen.

”Jari on kiertänyt mun bändissä Europpaa ja Suomea ja jos joku oppi nämä biisit niin kun ne pitäisi mennä niin se on Jari. Meidän musiikki luokitellaan aikuisrokiksi (AOR) ja nyt kun viihdoin ollaan aikuisia niin homma toimii hyvin, osataan jopa soittaa oikein” kertoo Ben Granfelt. 

Line up:
Jore Marjaranta laulu
Ben Granfelt kitara ja laulu
Petri ”AUK” Auer koskettimet
Vesa Kääpä basso
Jari Salminen rummut