Päivämäärä

10.09.2022
Expired!

Ajankohta

20:00

Hinta

16.00€

Lauri Haav + Yläkerta

Ovet klo 20:00
Yläkerta klo 21:45
Lauri Haav 23:00

LAURI HAAV LÄHTEE KAKKOSALBUMIN JULKAISUN MYÖTÄ KIERTUEELLE

Kaksi vuotta sitten debyyttialbumillaan ”Silmät kii” huimaan suosioon noussut Lauri Haav on onnistunut kappaleillaan purkittamaan nuoren miehen tunnemaailman tavalla, jonka moni fani on tuntenut omakseen. Artistin kokeellisillakin soundeilla maustettu, poppia, hiphopia ja R’n’B:ta yhdistelevä musiikki on ollut tuore tuulahdus kotimaisen musiikin kentällä, ja uudelta albumilta aiemmin kuullut sinkut ”Shampoota” ja Tähti” ovat antaneet artistin tulevasta, uusia kierroksia ottaneesta materiaalista ja koukuttavia maistiaisia. Muuntautumiskykyisen ja monipuolisen Lauri Haavin kakkosalbumi on kasvutarina, jonka aiheet käsittelevät esimerkiksi identiteetin etsimistä, nuoruutta, pienpaikkakuntalaisuutta ja tulevaisuuden haaveita. Teemat kuuluvat myös albumin genrerajoja ylittävissä sävellyksissä ja yhteistyössä Aaro630:n kanssa toteutetuissa tuotannoissa.

Illan Lämppärinä: Yläkerta

Yläkerta on Jaakko Anderssonin, Werneri Heinosen, Touko Hämäläisen, sekä tuottaja-dj Samuli Sulkun muodostama yhtye. Neljä nuorta kertovat kappaleillaan niin elämän kauneudesta kuin vaikeuksistakin. Yhtye on julkaissut yhteensä kahdeksan singleä ja työstää tällä hetkellä ensimmäistä pitkäsoittoaan. 

Yläkerran uusin single Synttärit on bilebiisi juhlia varten, oli synttärit tai ei. Capitol Recordsille kiinnitetty yhtye on innostavan energiansa ja tunnistettavan saundinsa kautta yksi suomalaisen musiikkikentän kiinnostavimmista uusista nimistä.