Info

”Mössön arvostuksesta jotain kertoo sekin, että klubi on tänään torstaina Helsingissä järjestettävässä SuomiRock-gaalassa ehdolla Vuoden 2017 suomirockin kulttuuriteoksi.” Ilta-Sanomat 9.11.2017

Musaklubi avaa ovet keikkailtoina klo 20 ellei toisin mainita. Ovet suljetaan noin tunnin keikan päättymisen jälkeen ellei toisin mainita. Lipunmyynti on avoinna keikkailtoina klo 17-20.

Hämeenkatu 16, Lahti. Etäisyys kauppatorilta 150 metriä, Rautatieasemalta 650 metriä.

Suosittelemme saapumaan kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla. Kaupunkiliikenteen bussit pysähtyvät kauppatorilla josta on matkaa meille 150 metriä. Autoilijoille on hämeenkadulla Mössön edessä pieni määrä parkkipaikkoja (maksullinen klo 8-19, 8-16). Paras vaihtoehto pysäköintiin on Lahden Toriparkki jonne on matkaa Mössöltä 200 metriä.
Rautatieasema, Matkakeskus
Lahden Rautatieasemalta ja matkakeskuksesta on Möysän Musaklubille 5 minuutin kävelymatka. Esimerkiksi Helsingistä pääsee Mössölle siis todella helposti ja nopeasti – vain tunti stadista!

Mössöllä eteispalvelumaksu on 3 eur / hlö.  Suosittelemme narikassa korttimaksua tai MobilePay maksua.  Takit, reput ja isot laukut jätetään narikkaan. Pienetkin klubille tuotavat laukut tarkistetaan aina sisääntulon yhteydessä. Varauduthan esittämään laukkusi sisällön järjestyksenvalvojalle. 

Mössön tapahtumiin ei saa tuoda

  • ampuma- tai teräaseita, kettinkejä, räjähteitä, ilotulitteita tai soihtuja
  • selkäreppuja, suuria laukkuja tai kasseja
  • sateenvarjoja tai muita näkyvyyden peittäviä esineitä
  • järjestelmä- tai videokameraa ilman asianmukaista etukäteen sovittua kuvauslupaa
  • ruokaa tai juomia

Myös pienet klubille tuotavat laukut tarkistetaan aina sisääntulon yhteydessä. Varauduthan esittämään laukkusi sisällön järjestyksenvalvojalle.

Klubin sisätilat ovat kameravalvonta-aluetta.

Suosittelemme olemaan paikalla hyvissä ajoin
 ennen kun bändi aloittaa soittamisen. Ovet aukeavat klo 20 ja esiintyjä aloittaa soittamisen klo 21.30. Esiintyjien tarkat soittoajat löydät keikkapäivänä facebookista. Varmistathan soittoajan vielä keikkapäivänä. Esimerkiksi lämppäribuukkaus tai artistin aikataulun muuttuminen voi muuttaa aikoja lyhyelläkin varoitusajalla.
Voit ostaa keikkaliput Tiketin verkkokaupasta, josta löydät kaikki myynnissä olevat keikkamme. Tilaa liput esimerkiksi PDF-liitteenä sähköpostiisi tai tekstarina kännykkään. Ennakkoon varatut liput saa miltä tahansa R-kioskilta. Varauksen voit hoitaa netissä tai puhelinpalvelussa numerossa 0600 11616 (1,78 EUR / min+pvm, ma–su klo 9–21).
 
Ennakkolippu ei ainoastaan säästä rahaa, se myös turvaa pääsysi keikalle. Ilmoitamme keikkapäivänä facebook sivuillamme onko kyseiselle keikalle myynnissä lippuja ovelta. Loppuunmyyty keikka tarkoittaa aidosti sitä, että lippuja ei enää ole saatavilla.
Kerromme ensimmäisenä tulevista keikoista Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja nettisivuillamme. Suosittelemme liittymään Mössön sähköpostilistalle. Lähetämme noin kerran kuukaudessa tietoa tapahtumistamme.
 

Toki, kunhan teet sen ilman salamaa! Talleta ja someta sydämesi kyllyydestä! #möysänmusaklubi #mössö
Suosittelemme silti ennen kaikkea elämään hetkessä, sillä Mössöllä voit nähdä artistin livenä, etkä linssin läpi. Huomaathan myös, että muiden vieraiden ja henkilökunnan kuvaamiseen tarvitset luvan kuvattavilta.
Ammattitason välineistöön (eli käytännössä iso järjestelmäkamera / irrotettava optiikka / jalusta) ja artistikuvien julkaisuun muuhun kuin omaan käyttöön tarvitset pressiluvan esiintyjän edustajilta. Laita mailia moysa@moysa.fi ja selvitämme lupapolitiikan.
Toisinaan esiintyjät toivovat, että heidän keikallaan ei kuvattaisi. Näitä pyyntöjä kunnioitamme, ja ilmoitamme kuvauskiellosta ovella lipunmyynnin yhteydessä. 

 • Vesiautomaatit
Mössöllä on kaksi juomavesiautomaattia josta voit itse ottaa juomavetesi ilmaiseksi. Vesiautomaatit löytyvät oranssin ja mustan baaritiskin läheisyydestä.
 
 • Tupakointikoppi
Mössön sisätiloissa on tupakointikoppi jossa tupakoitsijat voivat norttia röyhytellä. Anniskelulain mukaisesti tupakointikoppiin ei saa viedä juomia. 
 
 • Korvatulpat
Suosittelemme kuulon suojaamista konserttiolosuhteissa. Korvatulppia on myynnissä tiskeillä. 
 
 • Ympäristön huomioinen, jätteiden lajittelu
Pyrimme toiminnassamme huomioimaan vastuullisesti myös ympäristöasiat.
Lajittelemme kaikki jätteet. Arvostamme suuresti kun laitat roskasi niille varattuihin astioihin.
Oluen juominen tölkistä on ympäristöteko erityisesti siinä vaiheessa, kun laitat tyhjän tölkin sille merkittyyn kierrätysastiaan.
 
 • Artistin nimmarit, selfiet

Joillain keikoilla on mahdollista, että artistit tulevat hetken kuluttua keikan loppumisesta juttelemaan faneille, jakamaan nimmareita sekä kuvattavaksi. Parhaiten olet hollilla kun keikan jälkeen tulet oranssin tiskin läheisyyteen, artistit tulevat piipahtamaan tähän jos tilanne sen sallii

Löytötavaroista ole yhteydessä facebookin messengerillä tai mailitse moysa@moysa.fi tai lähetä viesti 044 2604821. Löytötavarat toimitamme löytötavaratoimistoon 3 viikkoa keikan jälkeen.

Pääseekö Mössölle pyörätuolilla entä tarviiko avustaja lippua?
Pyörätuolilla kulku sisätiloihin tapahtuu henkilökunnan avustamana sisäpihan kautta. Klubilla pääsee liikkumaan pyörätuolilla kohtuullisesti. Yleensä avustajat pääsevät keikoille maksutta sisään, tapahtumakohtaiset poikkeukset ovat mahdollisia.
Sujuvan sisäänkäynnin varmistamiseksi pyydämme sinua olemaan yhteydessä hyvissä ajoin ennen keikkaa Facebookin messengerin kautta tai viestittämällä/soittamalla numeroon 044 2604821 tai sähköpostitse  moysa@moysa.fi  Ilmoita mille keikalle olet tulossa ja mihin aikaan saavut paikalle. Kuittaamme sinulle viestiisi vastauksen.

Mössön seinillä on esillä kuvia ja piirroksia jotka kertovat keikoista matkan varrelta.

 Sarjakuvaneuvos Rauli Nordberg on kymmenen vuoden aikana luonut piirroksia Mössöllä vierailleista artisteista. Omat vedoksensa piirroksestaan sai mukaansa myös maailman ainoan, sekä legendaarisella Woodstock festivaalilla, että Mössöllä esiintyneen bändin Canned Heatin muusikot. 

 

 

Järjestäessäsi Mössöllä yksityistilaisuuden sinulla on mahdollisuus (tilanteen niin salliessa), vierailla Mössön bäkkärillä. Bäkkärin seinillä on esillä satoja bändikuvia meillä esiintyneistä artisteista.

 

 

 

“4 Antti with love. Kim Wilde” lukee artistin signeeraamana klubimme seinällä olevan englantilaispopparin promokuvan yhteydessä. Tämä ei suinkaan ole osoitettu Mössön Antille vaan Antti Einiölle joka on yksi maamme legendaarisimmista promoottoreista. Tämä Suomen musiikkielämän “Grand old man” toi Suomeen uransa aikana satoja huippuesiintyjiä. Einiöllä oli tapana pyytää artistien omistuskirjoituksia promokuviin. Näistä monen mutkan kautta on Mössön seinälle päätyneet Gary Mooren, David Lee Rothin, Peter Gabrielin, Kim Wilden sekä Chris Isaakin Antille signeeramat kuvat.

Seiniltä voit myös bongata kymmeniä valokuvia menneiltä keikoilta.

Katso keikkakuvia täältä

 

Etelä-Suomen Sanomien Aukusti -kulttuuripalkinto annettiin Mössölle tunnustuksena vuoden 2013 päijäthämäläisestä kulttuuriteosta. Aukusti-kiertopalkinnon identtinen kopio on esillä Mössöllä, sen voit bongata vihreän baaritiskin seinältä.

 

 

Minä olen Lelu 11-vuotias kääpiövillakoira, Möysän Musaklubin bäkkärikoira. Olen vahvasti läheisriippuvainen kuten kaikki kunnon kääpiövillakoirat. Siksi näin vanhemmiten en enää jaksa viettää aikaa yksin kotona vaan olen mieluummin Mössöllä hoitamassa tärkeää virkaani. Työpäiväni koostuu bäkkärillä nukkumisesta ja työkavereilta rapsutusten keräämisestä! Keikkapäivä on aina juhlapäivä. Silloin meille Mössölle tulee paljon artisteja ja heidän henkilökuntaa sekä muita Mössöläisiä eli meijän mahtavaa henksua. Koska olen tällainen tukka sekaisin oleva karvanaama niin yleensä artistit rapsuttelevat minua hartaasti. Itse keikoilta minut viedään aina kotiin, koska en ymmärrä musiikista oikeastaan yhtään mitään. Minua voit seurata Instagramissa ja Facebookissa

Anna palautetta keikasta!

Risuja vai ruusuja. Anna järjestäjälle tai bändille palautetta keikasta.

Jättämällä yhteystietosi pystymme tarvittaessa ottaa sinuun yhteyttä.

Möysän Musaklubi, Hämeenkatu 16, 15110 LAHTI
moysa@moysa.fi | WhatsApp:  044 260 4821
Möysän Musaklubi on LiveFin ry:n ja Tapahtumateollisuus ry:n jäsen.