Info

”Mössön arvostuksesta jotain kertoo sekin, että klubi on tänään torstaina Helsingissä järjestettävässä SuomiRock-gaalassa ehdolla Vuoden 2017 suomirockin kulttuuriteoksi.” Ilta-Sanomat 9.11.2017

Mössön koronainfo ja turvallisuusohjeet:

Näillä ohjeilla pystymme jokainen vaikuttamaan turvallisen tapahtuman järjestämiseen ja osallistumiseen.

Otamme koronapassin käyttöön 5.11. keikasta alkaen.
Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Tällä hetkellä koronapassi edellyttää asiakkailta todistusta joko kahdesta koronarokotuksesta, joista jälkimmäinen on saatu vähintään 7 päivää sitten, 72 tunnin sisällä saadusta negatiivisesta koronatestituloksesta tai alle kuusi kuukautta sitten sairastetusta koronataudista. Alle 16 vuotiaalta ei vaadita koronapassia. Lisätietoja: www.kanta.fi/koronapassi
Koronapassi luetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

suosituksia ja ohjeita. Tapahtuma järjestetään noudattaen THL:n ja OKM:n sekä AVI:n ohjeita.
– Saavu paikalle ainoastaan täysin terveenä.
– Saavu keikkapaikalle hyvissä ajoin, jotta vältymme ruuhkasumpuilta.
– Jonota rauhassa turvaetäisyydellä 1-2m seuraavaan asiakkaaseen.
– Paikan päällä on desinfiointipisteitä ja aineita, joilla voit huolehtia käsihygieniasta.
– Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta hihaan.
– Suosittelemme maskin käyttöä sisätiloissa ja esityksen aikana.
– Pyydämme kaikkia lataamaan Koronavilkku -sovelluksen.

Musaklubi avaa ovet keikkailtoina klo 20. Ovet suljetaan noin tunnin keikan päättymisen jälkeen. Lipunmyynti on avoinna keikkailtoina klo 17-20.

Hämeenkatu 16, Lahti. Etäisyys kauppatorilta 150 metriä, Rautatieasemalta 650 metriä.

Suosittelemme saapumaan kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla. Kaupunkiliikenteen bussit pysähtyvät kauppatorilla josta on matkaa meille 150 metriä. Autoilijoille on hämeenkadulla Mössön edessä pieni määrä parkkipaikkoja (maksullinen klo 8-19, 8-16). Paras vaihtoehto pysäköintiin on Lahden Toriparkki jonne on matkaa Mössöltä 200 metriä.
Rautatieasema, Matkakeskus
Lahden Rautatieasemalta ja matkakeskuksesta on Möysän Musaklubille 5 minuutin kävelymatka. Esimerkiksi Helsingistä pääsee Mössölle siis todella helposti ja nopeasti – vain tunti stadista!

Mössöllä eteispalvelumaksu on 3 eur / hlö.  Suosittelemme narikassa korttimaksua tai MobilePay maksua.  Takit, reput ja isot laukut jätetään narikkaan. Pienetkin klubille tuotavat laukut tarkistetaan aina sisääntulon yhteydessä. Varauduthan esittämään laukkusi sisällön järjestyksenvalvojalle. 

Mössön tapahtumiin ei saa tuoda

  • ampuma- tai teräaseita, kettinkejä, räjähteitä, ilotulitteita tai soihtuja
  • selkäreppuja, suuria laukkuja tai kasseja
  • sateenvarjoja tai muita näkyvyyden peittäviä esineitä
  • järjestelmä- tai videokameraa ilman asianmukaista etukäteen sovittua kuvauslupaa
  • ruokaa tai juomia

Myös pienet klubille tuotavat laukut tarkistetaan aina sisääntulon yhteydessä. Varauduthan esittämään laukkusi sisällön järjestyksenvalvojalle.

Klubin sisätilat ovat kameravalvonta-aluetta.

Suosittelemme olemaan paikalla hyvissä ajoin
 ennen kun bändi aloittaa soittamisen. Ovet aukeavat klo 20 ja esiintyjä aloittaa soittamisen klo 21.30. Esiintyjien tarkat soittoajat löydät keikkapäivänä facebookista. Varmistathan soittoajan vielä keikkapäivänä. Esimerkiksi lämppäribuukkaus tai artistin aikataulun muuttuminen voi muuttaa aikoja lyhyelläkin varoitusajalla.
Voit ostaa keikkaliput Tiketin verkkokaupasta, josta löydät kaikki myynnissä olevat keikkamme. Tilaa liput esimerkiksi PDF-liitteenä sähköpostiisi tai tekstarina kännykkään. Ennakkoon varatut liput saa miltä tahansa R-kioskilta. Varauksen voit hoitaa netissä tai puhelinpalvelussa numerossa 0600 11616 (1,78 EUR / min+pvm, ma–su klo 9–21).
 
Ennakkolippu ei ainoastaan säästä rahaa, se myös turvaa pääsysi keikalle. Ilmoitamme keikkapäivänä facebook sivuillamme onko kyseiselle keikalle myynnissä lippuja ovelta. Loppuunmyyty keikka tarkoittaa aidosti sitä, että lippuja ei enää ole saatavilla.
Kerromme ensimmäisenä tulevista keikoista Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja nettisivuillamme. Suosittelemme liittymään Mössön sähköpostilistalle. Lähetämme noin kerran kuukaudessa tietoa tapahtumistamme.
 

Klubikatsomo-lippu 

Klubikatsomo lippu oikeuttaa paikkaan klubikatsomosta josta on erinomainen näkyvyys lavalle, halutessasi käytössä on istumapaikka. Lippu vaihdetaan rannekkeeseen narikassa. Mikäli haluat keikkailtana vaihtaa tavallisen pääsylipun Klubilippuun ota yhteys narikan henkilökuntaan. He muuttavat lipun Klubilipuksi mikäli lippuja on vielä jäljellä. Klubilipun hinta on 20 eur+pääsylippu.

 

 

Dinner -lippu

sisältää ruokailun katutason Rokkibaarissa ennen keikkaa klo 19:00-21:00. 

Pelkkä Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit ostaa yhteislipun (Show & Dinner) tai täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun pelkällä Dinner-lipulla. Ennakkoon ostettu Dinnerlippu varaa sinulle automaattisesti pöytäpaikan ruokailuun. Lisätietoja antaa Ansku, ansku@moysa.fi  (HUOM! Dinner-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.)

 

Punainen VIP-aitio
(HUOM! Keikkaliput ostettava erikseen!)
Lippu sisältää max. 15 henkilön sisäänpääsyn aitioon. Aitiovuokra ei sisällä pääsylippuja ja eteispalvelumaksua. Sisäänkäynti aitioon ilman jonotusta.

 

 

 

Jallu VIP-aitio
(HUOM! Keikkaliput ostettava erikseen!)

Lippu sisältää max. 25 henkilön sisäänpääsyn aitioon. Aitiovuokra ei sisällä pääsylippuja ja eteispalvelumaksua. Sisäänkäynti aitioon ilman jonotusta.

* aitiossa pääset oman porukan kesken nauttimaan keikasta. Aitiot sijaitsevat paraatipaikalla hyvällä näkyvyydellä lavalle ja se on vain teidän seurueenne käytössä koko illan. 
* Musaklubin maistuva menu on erinomainen vaihtoehto ruokailla rauhassa ennen keikkaa. 

Lisätiedot ruokailusta ja aitiovuokrauksesta: ansku@moysa.fi  Aitioihin on mahdollista tilata juomia ennakkoon.

Toki, kunhan teet sen ilman salamaa! Talleta ja someta sydämesi kyllyydestä! #möysänmusaklubi #mössö
Suosittelemme silti ennen kaikkea elämään hetkessä, sillä Mössöllä voit nähdä artistin livenä, etkä linssin läpi. Huomaathan myös, että muiden vieraiden ja henkilökunnan kuvaamiseen tarvitset luvan kuvattavilta.
Ammattitason välineistöön (eli käytännössä iso järjestelmäkamera / irrotettava optiikka / jalusta) ja artistikuvien julkaisuun muuhun kuin omaan käyttöön tarvitset pressiluvan esiintyjän edustajilta. Laita mailia moysa@moysa.fi ja selvitämme lupapolitiikan.
Toisinaan esiintyjät toivovat, että heidän keikallaan ei kuvattaisi. Näitä pyyntöjä kunnioitamme, ja ilmoitamme kuvauskiellosta ovella lipunmyynnin yhteydessä. 

 • Vesiautomaatit
Mössöllä on kaksi juomavesiautomaattia josta voit itse ottaa juomavetesi ilmaiseksi. Vesiautomaatit löytyvät oranssin ja mustan baaritiskin läheisyydestä.
 
 • Tupakointikoppi
Mössön sisätiloissa on tupakointikoppi jossa tupakoitsijat voivat norttia röyhytellä. Anniskelulain mukaisesti tupakointikoppiin ei saa viedä juomia. 
 
 • Korvatulpat
Suosittelemme kuulon suojaamista konserttiolosuhteissa. Korvatulppia on myynnissä tiskeillä. 
 
 • Ympäristön huomioinen, jätteiden lajittelu
Pyrimme toiminnassamme huomioimaan vastuullisesti myös ympäristöasiat.
Lajittelemme kaikki jätteet. Arvostamme suuresti kun laitat roskasi niille varattuihin astioihin.
Oluen juominen tölkistä on ympäristöteko erityisesti siinä vaiheessa, kun laitat tyhjän tölkin sille merkittyyn kierrätysastiaan.
 
 • Artistin nimmarit, selfiet

Joillain keikoilla on mahdollista, että artistit tulevat hetken kuluttua keikan loppumisesta juttelemaan faneille, jakamaan nimmareita sekä kuvattavaksi. Parhaiten olet hollilla kun keikan jälkeen tulet oranssin tiskin läheisyyteen, artistit tulevat piipahtamaan tähän jos tilanne sen sallii

Löytötavaroista ole yhteydessä facebookin messengerillä tai mailitse moysa@moysa.fi tai lähetä viesti 044 2604821. Löytötavarat toimitamme löytötavaratoimistoon 3 viikkoa keikan jälkeen.

Pääseekö Mössölle pyörätuolilla entä tarviiko avustaja lippua?
Pyörätuolilla kulku sisätiloihin tapahtuu henkilökunnan avustamana sisäpihan kautta. Klubilla pääsee liikkumaan pyörätuolilla kohtuullisesti. Yleensä avustajat pääsevät keikoille maksutta sisään, tapahtumakohtaiset poikkeukset ovat mahdollisia.
Sujuvan sisäänkäynnin varmistamiseksi pyydämme sinua olemaan yhteydessä hyvissä ajoin ennen keikkaa Facebookin messengerin kautta tai viestittämällä/soittamalla numeroon 044 2604821 tai sähköpostitse  moysa@moysa.fi  Ilmoita mille keikalle olet tulossa ja mihin aikaan saavut paikalle. Kuittaamme sinulle viestiisi vastauksen.

Mössön seinillä on esillä kuvia ja piirroksia jotka kertovat keikoista matkan varrelta.

 Sarjakuvaneuvos Rauli Nordberg on kymmenen vuoden aikana luonut piirroksia Mössöllä vierailleista artisteista. Omat vedoksensa piirroksestaan sai mukaansa myös maailman ainoan, sekä legendaarisella Woodstock festivaalilla, että Mössöllä esiintyneen bändin Canned Heatin muusikot. 

 

 

Järjestäessäsi Mössöllä yksityistilaisuuden sinulla on mahdollisuus (tilanteen niin salliessa), vierailla Mössön bäkkärillä. Bäkkärin seinillä on esillä satoja bändikuvia meillä esiintyneistä artisteista.

 

 

 

“4 Antti with love. Kim Wilde” lukee artistin signeeraamana klubimme seinällä olevan englantilaispopparin promokuvan yhteydessä. Tämä ei suinkaan ole osoitettu Mössön Antille vaan Antti Einiölle joka on yksi maamme legendaarisimmista promoottoreista. Tämä Suomen musiikkielämän “Grand old man” toi Suomeen uransa aikana satoja huippuesiintyjiä. Einiöllä oli tapana pyytää artistien omistuskirjoituksia promokuviin. Näistä monen mutkan kautta on Mössön seinälle päätyneet Gary Mooren, David Lee Rothin, Peter Gabrielin, Kim Wilden sekä Chris Isaakin Antille signeeramat kuvat.

Seiniltä voit myös bongata kymmeniä valokuvia menneiltä keikoilta.

Katso keikkakuvia täältä

 

Etelä-Suomen Sanomien Aukusti -kulttuuripalkinto annettiin Mössölle tunnustuksena vuoden 2013 päijäthämäläisestä kulttuuriteosta. Aukusti-kiertopalkinnon identtinen kopio on esillä Mössöllä, sen voit bongata vihreän baaritiskin seinältä.

 

 

Minä olen Lelu 11-vuotias kääpiövillakoira, Möysän Musaklubin bäkkärikoira. Olen vahvasti läheisriippuvainen kuten kaikki kunnon kääpiövillakoirat. Siksi näin vanhemmiten en enää jaksa viettää aikaa yksin kotona vaan olen mieluummin Mössöllä hoitamassa tärkeää virkaani. Työpäiväni koostuu bäkkärillä nukkumisesta ja työkavereilta rapsutusten keräämisestä! Keikkapäivä on aina juhlapäivä. Silloin meille Mössölle tulee paljon artisteja ja heidän henkilökuntaa sekä muita Mössöläisiä eli meijän mahtavaa henksua. Koska olen tällainen tukka sekaisin oleva karvanaama niin yleensä artistit rapsuttelevat minua hartaasti. Itse keikoilta minut viedään aina kotiin, koska en ymmärrä musiikista oikeastaan yhtään mitään. Minua voit seurata Instagramissa ja Facebookissa

Anna palautetta keikasta!

Risuja vai ruusuja. Anna järjestäjälle tai bändille palautetta keikasta.

Jättämällä yhteystietosi pystymme tarvittaessa ottaa sinuun yhteyttä.

Möysän Musaklubi, Hämeenkatu 16, 15110 LAHTI
moysa@moysa.fi / 044 260 4821
Möysän Musaklubi on LiveFin ry:n ja Tapahtumateollisuus ry:n jäsen.