VIP-aitiot & Klubikatsomo

Aitiossa pääset oman porukan kesken nauttimaan keikasta. Aitiot sijaitsevat paraatipaikalla, sieltä on hyvä näkymä lavalle ja se on vain teidän seurueenne käytössä koko illan. | Klubikatsomo on valintasi kun haluat keskittyä keikasta nauttimiseen, paraatipaikalla. | Show & Dinner on erinomainen valinta kun haluatte aloittaa keikkaillan hyvän ruoan merkeissä. 

Jallu-VIP
Aivan lavan vieressä, tämän lähemmäs ei enää pääse! Aitioon mahtuu noin 25 henkilöä. Jallu Vippiin voit etukäteen tilata haluamasi juomat tai vaikka pienen huikopalan.
Punainen-VIP
Nauti keikasta punaisilla sohvilla istuen tai vaikka sohvilla tanssien! Aitioon mahtuu noin 15 henkilöä.
Klubikatsomo
Klubikatsomo takaa sinulle esteettömän näköalan lavalle, Mahdollisuus myös istumapaikkaan.
Jekku-VIP
Erinomainen näkymä lavalle, erinomainen paikka jos arvostat hyvää soundia! Aition koko on muokattavissa, henkilömäärä voi olla 10-40 henkilöä. Tilaa juomat etukäteen, nauti illasta omalla porukalla.
Show & Dinner
Ruokaile ennen keikkaa maittava À la carte annos tai artistimenu yläkerran rokkibaarissa!
Pyydä tarjous ansku@moysa.fi ja saat seurueellesi räätälöidyn tarjouksen ruokailusta ja keikkalipuista! Ryhmän minimikoko 10 henkilöä.
Previous slide
Next slide

Jekku-VIP

10-40 👤 | alk. 200€ (+pääsyliput)

Erinomainen näkymä lavalle, huippupaikka sinulle joka arvostat hyvää soundia! Aition koko on muokattavissa, henkilömäärä voi olla 10-40 henkilöä. Tilaa juomat etukäteen, nauti illasta omalla porukalla. 

Punainen-VIP

n. 15 👤 | alk. 200€ (+pääsyliput)

Nauti keikasta punaisilla sohvilla istuen tai vaikka sohvilla tanssien! Aitioon mahtuu noin 15 henkilöä. Hyvä soundi, hyvä näkymä lavalle. Tarjoilu aitioon pelaa viereiseltä baaritiskiltä, aitiosta ei tarvitse poistua juomatiskille.

Jallu-VIP

n. 25 👤 | alk. 300€ (+pääsyliput)

Aivan lavan vieressä, tämän lähemmäs et enää pääse! Huikea näkymä lavalle! Aitioon mahtuu noin 25 henkilöä. Jallu Vippiin voit etukäteen tilata haluamasi juomat tai vaikka pienen huikopalan.

Klubikatsomo

Klubikatsomo lippu oikeuttaa paikkaan lavan läheisyydestä, klubikatsomosta josta on suora näkyvyys lavalle, halutessasi käytössä on istumapaikka. Lippu vaihdetaan rannekkeeseen narikassa. Mikäli haluat keikkailtana vaihtaa tavallisen pääsylipun klubilippuun, vaihtaminen onnistuu Rokkibaarissa, mikäli lippuja on vielä jäljellä. Klubilipun hinta on 20€ + pääsylippu. Klubilippuja on myynnissä rajallinen määrä.