Päivämäärä

22.10.2021

Ajankohta

21:30

Hinta

25.00€

Maija Vilkkumaa

Maija Vilkkumaan keikka on yksissä tuumin päätetty siirtää, uusi päivämäärä on 22.10.2021 Jo ostetut pääsyliput käyvät sellaisenaan uutena keikkapäivänä.
Mikäli haluat niin pääsylipun voi myös palauttaa.
Tiketti lähettää palautusohjeet kaikille lipunostajille tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Muun muassa Tarharyhmässä ja Hunajameloneissa musiikkia tehnyt Maija Vilkkumaa julkaisi jättihitin Satumaa-tango sisältäneen soolodebyyttinsä Pitkä ihana leikki vuonna 1999. Viisi Emma-palkintoa sekä Teosto- ja Juha Vainio -palkittu Maija Vilkkumaa on yksi maamme eniten albumeita myyneistä muusikoista. Hän on uransa aikana julkaissut seitsemän soololevyä, joilta muistetaan Satumaa-tangon lisäksi mm. hititIngalsin Laura, Ei, Lottovoitto, Totuutta ja tehtävää, Hiuksissa hiekkaa, Noinko vaikeeta se on, Prinsessa jää, Se ei olekaan niin jaSiks ku mä halusin.

Soolourani 20. juhlavuosi oli hieno: bändimme teki valtavan määrän ylistettyjä keikkoja, olin mukana Vain elämää -juhlakaudella, otin aiempaa isomman vastuun tuottamisesta ja palasin musiikillisesti lähemmäs juuriani. Itsensä etsimisen aika alkaa olla ohi, ja vuosi 2020 tulee olemaan vielä isompi, hikisempi, nopeampi, visuaalisempi, herkempi ja rohkeampi kuin aiemmat. Liity mukaan jengiin! –Maija Vilkkumaa

 • 00

  Päivää

 • 00

  Tuntia

 • 00

  minuuttia

 • 00

  sekuntia