Päivämäärä

08.10.2022
Expired!

Ajankohta

20:00

Hinta

22.00€

Guitar Slingers, Badding Rockers

Aikataulu:
Ovet 20:00
Badding Rockers n. 20:45
Guitar Slingers n. 22:15

Guitar Slingers on 1990-luvun alussa perustettu suomalainen aikuisrock-yhtye. Yhtye oli aktiivisimmillaan vuosina 1994–1999, jolloin se julkaisi kolme albumia ja kaksi kokoelmalevyä. Guitar Slingersin menestyneimpiä single-julkaisuja ovat “Baby It’s Alright” ja “This Is Forever”. Guitar Slingers keikkaili ympäri Suomea esiintyen muun muassa Status Quo, Meat Loafi,Wishbone Ash (Saksassa) ja Manfred Mann ( Saksassa) ja Lynyrd Skynyrd ja Deep Purple lämmittelijänä.

Slingersien omien kappaleiden lisäksi mm. “Hard to Handle”, Boston yhtyeen ”Amanda” sekä ZZ Topin ”Stages” ovat yleisön suosikkeja.

”Bändin tarkoitus oli aina vihdyttää yleisöä yhtä paljon kun itseämme hyvällä musiikilla ja pitää hauskaa, mikään ei ole muuttunut ja meillä on vielä sama meininki… hyvää musaa ja hyvä fiilis on tärkeä osa niin monen ihmisen elämää” Jore Marjaranta sanoo. 

Rumpali Harri Seppälän työkiireistä johtuen syksyllä 2020 häntä tuuraa Poets of the Fallin ja Ben Granfeltin bändistä tuttu Jari Salminen.

”Jari on kiertänyt mun bändissä Europpaa ja Suomea ja jos joku oppi nämä biisit niin kun ne pitäisi mennä niin se on Jari. Meidän musiikki luokitellaan aikuisrokiksi (AOR) ja nyt kun viihdoin ollaan aikuisia niin homma toimii hyvin, osataan jopa soittaa oikein” kertoo Ben Granfelt. 

Line up:
Jore Marjaranta laulu
Ben Granfelt kitara ja laulu
Petri ”AUK” Auer koskettimet
Vesa Kääpä basso
Jari Salminen rummut

Badding Rockers palaa pelipaikalle!

Badding Rockers esiintyy alkuperäisellä kokoonpanollaan Lahdessa ensimmäistä kertaa vuoden 1989 jälkeen!
Möysän Musaklubin keikalla kuullaan yhtyeen tuotantoa 80-luvulta sekä myös uutta materiaalia sillä vuosikymmenien hiljaiselo
päättyi 16.9.2022 ilmestyneen “Rock’n’roll ja kiitos hei” -albumin julkaisun myötä.

Palaa bändin kanssa yhdessä muistoihin ja luo uusia sellaisia.
Uusi levy myynnissä keikkapaikalla.