Päivämäärä

03.09.2021
Expired!

Ajankohta

21:30

Hinta

25.00€

Herra Ylppö

 
HERRA YLPPÖ MITTAVALLE KIERTUEELLE IHMISET-YHTYEEN KANSSA
 
Kotimaisen rockin suunnannäyttäjä Herra Ylppö suuntaa heinäkuusta alkaen mittavalle Suomea halkovalle kiertueelle Herra Ylppö & Ihmiset -yhtyeestä tuttujen muusikoiden kanssa. Korkean intensiteetin keikoista tunnetun Ylpön odotettu rock-kiertue kaasuttaa kahdenkymmen kaupungin läpi alkaen Turusta Logomon Terassikesästä torstaina 8. heinäkuuta. Keikkojen lipunmyynti on käynnissä kunkin esiintymispaikan omissa lipunmyyntikanavissa. 

”Tuntuu lähes epätodelliselta, että nytkö ne keikat todella alkavat. Olen innoissani. Toivottavasti myös yleisö. Aion esittää biisejä urani varrelta. Paljon Ihmiset-yhtyeeltä, parit EX-biisit ja parhaita paloja Vain Elämää -ohjelmistostani. Ja pakko paljastaa, että bändinä toimii vanha kunnon Ihmiset-yhtye! Tervetuloa keikoille!”, Herra Ylppö iloitsee. 

Alkuvuodesta soolouralle siirtymisestään ilmoittaneen Herra Ylpön 
kesän ja syksyn keikkakokoonpanossa soittavat Ihmiset eli Hamid Moeini (kitara), Janne Joutsenniemi (basso), Joona Kukkola (koskettimet) ja Jukka ”Kosmo” Kröger (rummut). 
 
Maj Karma, Herra Ylppö & Ihmiset, sekä viimeisimpänä Herra Ylppö & EX -yhtyeitä luotsannut Herra Ylppö on pitkän uransa aikana kerryttänyt useita kulta- ja platinarajoja rikkoneita albumeita. Viimeisimmän Vain Elämää -tuotantokauden versioinneillaan artisti hurmasi suomalaiset ja ylsi huomiota herättäneisiin Spotify-sijoituksiin.