Päivämäärä

20.04.2024
Expired!

Ajankohta

17:00

ibe (lisäkeikka)

KAI SITÄ JOSKUS ON TÖITÄKIN TEHTÄVÄ -tour

Ovet: 17:00
Showtime 18:00
Ikärajaton / K-18 alue

Ylitöitä ibelle! Ilmiömäisen kysynnänä johdosta lisäkeikka! 

Työt kutsuvat! Räjähdysmäisen kysynnän vuoksi KAI SITÄ JOSKUS ON TÖITÄKIN TEHTÄVÄ -tourin kaupungeista kuudessa järjestetään lisäkeikat! Aikaisemmin samana päivänä järjestettävät lisäkeikat mahdollistavat sen, että kaikki halukkaat pääsevät näkemään Suomen kiinnostavimman artistin livenä!

Kai sitä on joskus töitäkin tehtävä? Eikös vain ibe?

Fanien odotus palkitaan, kun ibe palaa lavoille ryminällä keväällä 2024. Seitsemän kaupunkia kattava kiertue tuo Suomen kinnostavimman artistin ja näyttävimmän shown tarkkaan valituille venueille. Kiertueen kaikki keikat ovat ikärajattomia!

Keikkatauosta nauttinut ibe on esiintynyt tänä vuonna vain yhden ainoan kerran, jo legendaariseksi muodostuneella keikalla Ruisrockin päälavalla yli 25 000 ihmiselle. Kun ei ole jatkuvasti tien päällä, vapautuu aikaa kummasti muihinkin hommiin. ibe on päättänyt paiskia hommia studiolla ja työ on tuottanut hedelmää – tänä vuonna kaikki ibe-biisit, featit mukaan lukien, ovat striimanneet yhteensä jo yli 100 miljoonaa kertaa.

KAI SITÄ JOSKUS ON TÖITÄKIN TEHTÄVÄ -tour juhlistaa iben 3.11. julkaisemaa, ennakkoon platinaa myynyttä RÄPPÄRI-albumia. Kiertueen keikoilla tullaan kuulemaan musiikkia uudelta albumilta, unohtamatta kuitenkaan iben laajan katalogin vanhempaa tuotantoa.

Kiertue nähdään maalis- ja huhtikuun aikana Jyväskylässä, Turussa, Seinäjoella, Oulussa, Kuopiossa, Tamperella sekä Lahdessa kaupunkien parhailla venueilla. Keikkojen lisäksi jokaisessa kaupungissa järjestetään yökerhojatkot, joissa esiintyvät Suomen parhaat DJt sekä kiinnostavimmat artistit!

Tärkeää tietoa iben loppuunmyydyistä keikoista 20.4. ‼️

Näitä ohjeita noudattamalla varmistat, että oma ja muiden keikkakokemus on onnistunut. Tervetuloa keikalle! ⭐

▪️ Molemmat keikat on loppuunmyyty, joten jokaisella jonottajalla ja tapahtumavieraalla tulee olla pääsylippu keikalle. Pääsyliput tullaan tarkastamaan sisäänpääsyn yhteydessä.
▪️ Ovella ei myydä lippuja, molemmat keikat on loppuunmyyty. Varo lippuja kauppaavia huijareita, väärennetyillä tai jo kertaalleen käytetyillä lipuilla ei pääse sisään.
▪️ Emme suosittele kadulla majoittumista.
▪️ Toivomme että myöhemmälle keikalle ei tultaisi jonottamaan ennen ensimmäisen keikan alkua.
▪️ Sisäänpääsy tapahtuu Hämeenkatu 16. lasikolmion kautta.
▪️ Sisäänpääsyn yhteydessä on narikka joka on pakollinen. Narikkaan jätetään: ulkovaatteet, laukut ja reput. Narikkamaksu on 3€/hlö
▪️ Nopeuttaaksesi narikan toimintaa riisuthan takkisi valmiiksi, voit jättää tavarasi samalle narikkalapulle ystäväsi kanssa.
▪️ Klubille sisään ei voi tuoda: omia eväitä, omia juomia, pientä suurempaa käsilaukkua, reppuja, ulkovaatteita, järjestelmäkameraa, lemmikkieläimiä, maskotteja, vaarallisia esineitä, isoja fanilakanoita.
▪️ Ikärajaton ja K18- alue on rajattu aidoin ja merkitty opastein. Lisätietoa järjestyksenvalvojilta.
▪️ K18-lipulla on mahdollista mennä ikärajattomalle alueelle.
▪️ K18 alue on anniskelualuetta ja sinne pääsee ainoastaan K18-lipulla, järjestyksenvalvoja tarkistaa henkilöllisyystodistuksen.
▪️ Voit ottaa mukaan tyhjän (ei-lasisen) vesipullon. Mössöllä on vesipisteitä ja niiden vieressä puhtaita mukeja, jos sinulla ei ole omaa juomapulloa mukana.
▪️ Ikärajattomalla puolella on myynnissä virvokkeita.
▪️ Kaikenlainen kiusaaminen, etuilu ja töniminen on kiellettyä! Otathan yhteyttä henkilökuntaan, mikäli kohtaat tai havaitset epäasiallista käytöstä tai tunnet olosi huonoksi. Henkilökunnan tunnistat STAFF-paidasta tai järjestyksenvalvojan keltaisesta lätkästä rinnuksessa.
▪️ Keikan jälkeen tiloista poistutaan pääoven kautta.