Päivämäärä

16.09.2022
Expired!

Ajankohta

21:00

Hinta

18.00€

Knucklebone Oscar, RelaxTrio, AT’s Roots & Ramblin’

Showtime:
21:00 AT’s Roots & Ramblin’ 
22:30 RelaxTrio 
24:00 Knucklebone Oscar

Knucklebone Oscar

Knucklebone Oscar on Suomen lahja rokkenroll -hulluudelle. Kitararatykittäjän tavaramerkkejä on energiset keikat ja ultraviihdyttävä lavashow. Oscar on edustanut Suomea bluesin MM -kisoissa Memphisissä, rundannut Kiinassa, tarjoillut UMK:ssa burleskishown, julkaissut kasan levyjä, esittänyt raakaa gospelia ja tähdittänyt jopa täyspitkää ‘Knucklebonehead’ teatterielokuvaa. Lisäksi mies esiintyy Ylen Vintage Valtakunta tv-sarjassa ja tuomaroi Nelosen “All Together Now” laulukilpailua. Oscar has done and seen it all.

Knucklebone Oscar on omimmillaan oman bändinsä kanssa, laulajana ja armoitettuna kitaranriivaajana. Livenä repertuaarissa on voimakasta rytmibluesia, rokkenrollia ja riemastuttavaa lava-actionia nelihenkisen bändin kanssa.

RelaxTrio

RelaxTrio on vuonna 2004 perustettu tiukkaakin tiukempi power trio, jonka Rock ’n’ Roll -paahto ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Bändi on tunnettu energisistä ja vauhdikkaista keikoistaan ,ja se ammentaa musiikissaan vaikutteita niin modernin rockabillyn, psychobillyn kuin punkrockinkin maailmoista. Vuosien varrella kolmikko on kotimaan klubien lisäksi kiertänyt ahkerasti ympäri Eurooppaa alan tapahtumissa ja festivaaleilla. Ensimmäisen, itärannikkoon painottuvan, jenkkirundin bändi rykäisi kesällä 2019.

RelaxTrio on julkaissut kolme pitkäsoittoa sekä yhden neljän biisin EP:n Jungle Records -levy-yhtiölle. Tällä hetkellä bändi työstää neljättä albumiaan, joka tulee näkemään päivänvalon 2022 alkupuolella.

AT’s Roots & Ramblin’

AT’s Roots & Ramblin’ on nuori ja lahjakas trio, omalla uniikilla soundillaan ja freshillä kosketuksellaan rock’n’rolliin. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa ’Notes From The Backwoods’ toukokuussa 2019 ja kiersivät kotimaan lisäksi mm. Ruotsissa Fatboyn kanssa sekä Englannissa Rockabilly Rave -festareilla.

Bändi on tunnettu energisistä keikoistaan. Toinen levy julkaistaan lokakuun lopulla 2021 ja albumilta on julkaistu singlet ”Sticks & Stones with Hannu Kiviaho from FATBOY”, ”New Doll” & ”Smokey Page Bettie”. Uudet julkaisut ovat päätyneet sekä kotimaan että ulkomaiden isoimmille Spotify -soittolistoille (mm. useasti puolimiljoonaa kuuntelijaa omaavalle ”Rockabilly Mania” -listalle) ja soinut ympäri maailmaa radiokanavilla.