Päivämäärä

15.09.2023
Expired!

Ajankohta

20:00

Hinta

10.00€

Local Rocknight @ Mössö – Swarm, Luxury Toys & Bügenhagen

Ikäraja: K-18
Ovet 20:00
Swarm 21:00
Luxury Toys 22:00
Bügenhagen 23:10

Liput ovelta 12 €

SWARM:
SWARM on vuonna 2020 perustettu helsinkiläis/lahtelainen kokoonpano, jonka jäsenistä löytyy aiemmin tuttuja kasvoja muun muassa sellaisista yhtyeistä kun Dark Filth Fraternity, Before the Dawn ja Musta Risti. Bändin soundimaailma on mystinen ja raikas sekoitus shoegazesta grungeen ja klassisesta rockista psykedeeliseen rockiin, runsaalla fuzz-kitaroinnilla täydennettynä. Bändi on julkaissut omaa nimeään kantavan esikois ep:n kesäkuussa 2022 (918 Records) ja alkuvuodesta 2023 tuplasinglen Sun is the one/Weight (digijulkaisu). Vuonna 2023 SWARM on Suomen lisäksi keikkaillut Ruotsissa ja Baltiassa ja nyt SWARM on mahdollista nähdä pitkästä aikaa Lahdessa! SWARM on energinen ja vaikuttava livebändi, joka täytyy kokea. 

BÜGENHAGEN:

Bügenhagen on upouutta perinnetietoista rockia Lahdesta. Runsaalla hammond-kuorrutteella tarjoiltu tanakan riffipitoinen, mutta suklaisilla yhteislaulukertseillä valeltu kokonaisuus on kuin Deep Purplesta ja AC/DC:stä valmistettu rullakebab, tietty ruusupedillä ja tujauksella Dire Straits-kastiketta.
Nyt kun namedroppailu aloitettiin, niin yhtyeessä vaikuttaa mm. Profane Omen, And Oceans.., Wake up Frankie ja Pressure Points – orkestereista tuttuja musikantteja, mutta Bügenhanista taas on hevi kaukana. Ota korvatulpat pois, hae kalja ja varo läikyttämästä sitä liikaa hurratessasi lavan edustalla! 
Go see Bügenhagen before it’s too late!

LUXURY TOYS:
Luxury Toys on laulaja Lester Briscon ja kitaristi Tom Hilding Wirtasen vuonna 2008 perustama lahtelaislähtöinen rock n’ roll -bändi. Kokoonpanon täydentävät soolokitaristi Matias Kemppinen, rumpali Atte Sievänen ja basisti Tuomo Hakkarainen. Rönsyileväksi renessanssirockiksi mediassa haukutun yhtyeen musiikissa yhdistyvät rock, blues, funk, soul, punk, folk ja jopa kantri tai gospel. Loistavan livebändin maineessa oleva Luxury Toys soittaa jokaisen keikkansa kuin se olisi viimeinen – rakkaudella. 

Luxury Toysin julkaisu-ura alkoi vuoden 2010 They Come in Feathers -EP:llä ja kriitikoiden ylistämällä vuoden 2012 debyyttialbumilla Music is Liquid. Toinen albumi The Rest is Noise (2015) vei yhtyeen myös kahdelle kuukauden mittaiselle Euroopan kiertueelle. Luxury Toysin kolmas pitkäsoitto tottelee nimeä Grasp ja se julkaistiin Atte Blomin Ainoa Productions -levymerkillä helmikuussa 2021.