Päivämäärä

20.09.2024

Ajankohta

20:00

Los Bastardos Finlandeses, BadName

Los Bastardos Finlandeses

julkaisi ensimmäisen albuminsa My Name is El Muerte vuonna 2007 ja on siitä lähtien kierrellyt maailmaa mm. Aerosmithin, Deep Purplen ja Motörheadin kanssa.
Yhtyeen viimeisin studioalbumi Viva! julkaistiin vuonna 2022 ja nyt yhtye on tekemässä paluuta rytinällä kotimaan keikkalavoille!

Yhtyeen uusin Viva! -albumi on herrojen omien sanojen mukaan ”täynnä erilaisia herkullisia melodioita ja nopeatempoista rock and rollia!” Studiossa yhtye on luottanut esikuviensa tapaan livesoittoon ja yhtyeen oman grooven taltioimiseen. Sen saman, joka kannattaa kokea myös livenä!

Kansainvälisen soundin omaava BadName on Hartola/Heinola akselilla toimiva hard rock yhtye jonka kappaleet rakentuu southern rockin, bluesin ja countryrockin pohjalle.Yhtyeen kaksi(2) levyä, Are You Ready For Me ja Boothill Gang ovat soineet hyvin ulkomaisillakin rock kanavilla. Oma Youtube- kanava ja spotify ovat myös keränneet varsin hyvin kuulijoita yhtyeen videoille ja levyille.Yhtye on keikkaillut tasaisesti vuosien aikana ja usein lämppärinä nimiyhtyeille kuten Peer Günt,Melrose, Los Bastardos Finlandeses.Andy McCoy ja Pelle Miljoona.

Aikataulu:
20:00 Ovet
21:00 BadName
22:30 Los Bastardos Finlandeses

Ikäraja: K-18
Liput ennakkoon 22€
Liput ovelta 25€

 • 00

  Päivää

 • 00

  Tuntia

 • 00

  minuuttia

 • 00

  sekuntia