Päivämäärä

17.05.2024

Ajankohta

20:00

Marko Haavisto & Poutahaukat, Garbo

Marko Haavisto & Poutahaukat yhtye levynjulkaisukiertueella Mössöllä!

”Tosi kuin vesi, tusina on täys! Kahdestoista Marko Haavisto & Poutahaukat-pitkäsoitto kantaa nimeä ONNENTALO. Levy sisältää kymmenen uutta laulua. Onnentaloon mahtuu toivoa ja kaipuuta, iloa sekä surua. Myös rakkautta ja rokkenrollia. Yksinkertaisesti, täyttä elämää. Keikoilla uudet tarinat ovat mukana, tottakai, muutoin ohjelmisto ympärillä elää ja vaihtuu joka ilta.” – Marko Haavisto

Marko Haavisto – laulu ja kitara
Jouni Saario – kitara
Oskari Haavisto – basso ja laulu
Matias Partanen – rummut ja laulu

Garbo on vuonna 1985 perustettu oululainen rockbändi. Ura lähti liikkeelle vauhdikkaasti tammikuussa -86 julkaistulla ”Poika julman maan”-biisillä. Kakkossinkku ”Kuuma veri” oli sekin hitti. Julma maa -albumi julkaistiin ennen kesää ja siitä muodostui bändin kulmakivi.

80-luvun bändi keikkaili tanssipaikoissa hyvällä menestyksellä. 90-luvulla Garbo koki uuden tulemisen -93 julkaistulla ”Pysäkki”-biisillä. Silloinen kanava Radio Mafia lähti soittamaan Garboa. Kovassa soitossa olivat mm. ”Ikuisesti sun”, ”Viiniä ja ruusuja” ja ”Rihkamaa”. -95 lokakuussa bändi menetti kitaristi-tuottaja Nixu Nikulan ja siirtyi hiljalleen telakalle.

Kokoonpano:
Esa Eloranta, laulu ja kitara
Benson Penttilä, rummut
Kari Södö, Basso ja laulu
Tapsa Louhimo, akustinen kitara ja laulu
Kari Kuivamäki, koskettimet
A-P Sipilä, kitara

Ovet klo 20:00
Marko Haavisto & Poutahaukat klo 21:00
Garbo klo 22:30

 • 00

  Päivää

 • 00

  Tuntia

 • 00

  minuuttia

 • 00

  sekuntia