Päivämäärä

08.12.2023
Expired!

Ajankohta

20:00

Nyt on Jatkot!: Günther (SWE), Faija, Chorale, Ostbass

ENÄÄ EI TARVITSE ETSIÄ JATKOPAIKKAA, KUN NYT ON JATKOT! -KIERTUE JATKUU 2023!

Kiertueella mukana mm. Günther, Chorale, Faija sekä Ostbass.

Nyt On Jatkot on marras-joulukuussa Suomea ympäri kiertävä klubikonsepti, jossa jatkoja ei tarvitse etsiä ravintolaillan päätteeksi. Täällä on jatkobileet heti käynnissä! Kiertuetta tähdittää huikea bilekattaus mm. Günther, Chorale, Faija sekä Ostbass Tällä kiertueella saa irrotella luvan kanssa. Se on vähintäänkin paita pois!

Vuodesta 2003 Günther on levittänyt rakkautta ja työntänyt rajoja eri puolilla maailmaa. Ura on ollut täynnä loppuunmyytyjä festivaaleja, konsertteja ja klubikeikkoja. Vuosien saatossa Günther on onnistunut säilyttämään sukupolvien kautta kulkeneen ikoni statuksensa ja samalla pysymään ajankohtaisena.

Günther 2.0 on nyt täällä ja hän levittää musiikkiaan, rakkauttaan ja energiaansa ympäri maata. Kuulet kulttihitit Ding Dong Song, Teeny Weeny String Bikini, Touch me, Tutti Frutti Summerlove jne., mutta myös uudempia kappaleita, kuten uusimman hitin Sex yourself.

Vuonna 2023 kuulet Güntheriltä uutta musiikkia, joka saa yleisön varmasti hurmioitumaan!

Chorale on vuodesta 2000 tehnyt Eurodancevaikutteista Suomidancea. Ensi single oli Univiidakko vuonna 2004.

Faijalla eli tosielämässä Aaron Martikaisella on pitkä tausta musiikin parissa. Pianoa ja klassista kitaraa konservatoriossa soittanut Aaron on Sibelius-lukion kasvatti. Faijan esikoissingle Olutta ja mennyttä (feat. Tauski) julkaistiin vuonna 2018 ja se on striimannut platinaa. Myös muut singlet ovat olleet menestyksekkäitä; muun muassa single Suomalaisen miehen kyyneleet on ylittänyt platinarajan ja sen musiikkivideota on katsottu jo yli 3 miljoona kertaa.

Ostbass tarjoaa hullua bilemenoa keikoillaan ympäri Suomen sekä biisejä after ski menosta Eurodancen ja Hands Upin kautta Hardstyleen.

Olet mitä ihanimmin tervetullut laulamaan ja bailaamaan kanssamme, nähdään!!!

Tämä uusi tapahtumakonsepti kiertää loppuvuodesta eri areenoita ja tuo parhaat jatkot luoksesi. Ota siis kaverisi mukaan ja tule jatkoille!

Ikäraja: K-18
Aika:

Ovet klo 20:00
Ostbass 20:30
Chorale 21:15
Faija 22:45
Günther 00:00
Ostbass 01:00

Liput ovelta 35 €