Päivämäärä

11.11.2022
Expired!

Ajankohta

20:00

Hinta

15.00€

ORKIDEA – 30 YEARS OF DJING – TOUR

Liput: Ennakkoon 15 €
K-18 

Aikataulu: 
20:00 Ovet auki
22:00 Diffas
23:00 Ricky Bonfire 
00:00 Orkidea
02:00 akizEh
03:00 JeJo

ORKIDEA – 30 YEARS OF DJING – TOUR
Orkidean 30-vuotisen uran juhlakiertue saapuu Lahteen Möysän Musaklubille. Luvassa on kaupungin tämän vuoden unohtumattomimmat bileet, jota varten rakennetulla megasetillä kuuluvat 30-vuotisen taipaleen vaikuttavimmat house-, trance- ja techno-hitit. 

Orkidean 30 vuoteen mahtuu lukemattomasti kohokohtia: 7 kertaa Suomen paras DJ, yli 2000 keikkaa 6 mantereella, 5 albumia, stagen jakaminen Tieston, Arminin, Eric Prydzin ja Faithlessin kanssa ja loputon määrä musiikista hymyilevää kasvoa.

Esiintyjäuran viides Suomen kiertue käynnistyi syyskuussa maagisella 30 tunnin DJ-keikalla Helsingin Ääniwallissa. Kiertue juhlistaa Orkidean pitkää ja intohimoista DJ-uraa, minkä myötä hänestä on tullut yksi Suomen rakkaimmista ja menestyneimmistä elektronisen musiikin artisteista. Suomesta kiertue jatkaa klubimaailman ykköskohteisiin, mm. Amsterdam Dance Event, Fabric London, Cafe Del Mar Ibiza ja Pure Trance Miami. 

Sitä ennen yhteinen matka jatkuu Lahdessa Mössöllä 11.11.. Orkidean rinnalle nousevat kaupungin omat DJ:t Diffas, Ricky Bonfire, Akizeh ja JeJo

DJ ORKIDEA
Tapio “DJ Orkidea” Hakaselle musiikki ei ole koskaan ollut vain ura, vaan tapa yhdistää, luoda, antaa ja vastaanottaa. Hänen “forward forever – backward never” -mottonsa on johtanut unohtumattomiin tapahtumiin ja tanssimusiikkielämyksiin, joita maassamme on koskaan koettu: Unity, Pacifique, Classical Trancelations, Orkidea & Friends, Helsinki Clubbing-näyttely, 25 Years of Dance-risteily… Hänen musiikillinen uransa on luonut ääniraitoja euforisiin hetkiin tanssilattialla klassikoilla, kuten Unity, Beautiful, Nana, Killa ja Forward Forever.

Aika rientää, kun tekee sitä, mitä rakastaa. 15-vuotias Tapio ja hänen ystävänsä järjestivät ensimmäiset laittomat reivit Helsingissä vain hetki sitten. Eikä siitä ole kauaa, kun Love Parade ja Ibiza ensi kertaa häkelsivät ja inspiroivat. Orkidean lempi-DJ Sasha soitti Unity-biisin BBC1:n uudenvuoden lähetyksessä aivan juuri, eikä siitä ei ole kuin pari vuotta, kun Orkidea remixasi Tiestoa, toi Eric Prydzin Suomeen ja isännöi omaa lavaa Weekendeillä. 

Tapion kohdalla suurin tavoite on kuitenkin ollut selvä alusta saakka: elää elämä tuoden ihmisiä yhteen musiikin, strobon ja savun voimin. 

Biitti ei pysähdy koskaan. Se johdattaa meidät takaisin tähän hetkeen, ja juhlakiertueeseen, joka kokoaa unohtumattomaan yöhön tanssimusiikin ystävät yli sukupolvien. 

Forward forever, backward never.