Päivämäärä

06.10.2023
Expired!

Ajankohta

20:00

Pirun Kaunis Clifters / Ben Granfelt

Ikäraja: K-18

Ovet 20:00
Ben: 20:45
Clifters 22:00

Liput ovelta 27 €

CLIFTERS & BEN GRANFELT MÖSSÖLLÄ 6.10.
Lokakuussa 1991 istuimme Jirin kanssa olutta siemaillen hotellihuoneessa Belgradissa, Jugoslavian pääkaupungissa.
Edustimme Suomea yleisradioyhtiöiden EBU Rock-konsertissa. Hetken kuluttua Lare kertoisi bändistämme paikallisissa iltauutisissa, tuli valituksi hyvän rallienglantinsa johdosta.

Missä sinä oli elokuussa -91?

Tule mukaan trippailemaan nostalgiaan kanssamme. Pirun Kaunis Clifters -kiertue saapuu konserttipaikoille ja ravintoloihin lähellesi syksyllä 2023. Ja kuten kuvasta näkyy, mekään emme ole vanhentuneet juuri päivääkään.

________________________________________________

Kitaristi/laulaja Ben Granfelt ja hänen Stratocasterinsa viettää juhlavuotta ja hän julkaisee uuden, jo 20:nnen levynsä ”Gratitude” 16.6.

”Gratitude” on mun kunnianosoitus Gary Moorelle, Jeff Beckille ja Robin Trowerille. Nämä kolme ovet inspiroinneet minua siitä asti kun aloitin kitaran soiton. He ovat syy siihen että vieläkin soitan ja nautin siitä enemmän kun koskaan aikaisemmin. ” Konsertissa kuullaan koko uusi levy sekä poimintoja Benin pitkältä uralta. “Been there and done that ja vielää lisää tulossa”, kertoo Ben ja lupaa paljon sooloja ja hyvää fiilistä iltaan.

Kitarasankarin aikaisempia bändejä ovat mm. Riki Sorsa, Gringos Locos, Guitar Slingers, Leningrad Cowboys, Wishbone Ash (UK), Los Bastardos Finlandeses sekä Drink Floyd.

Ben Granfelt, kitara, laulu
Masa Maijanen, basso, laulu
Jari Salminen, rummut, laulu
Miika Aukio, koskettimet, laulu