Päivämäärä

01.11.2023
Expired!

Ajankohta

19:00

So(ber) Halloween

◾Tervetuloa viettämään Halloweenia keskellä viikkoa klubiympäristöön! Tule virkistymään marraskuun pimeydestä sekä tanssimaan ja ihastumaan upeista esityksistä!

◾Lahden kaupungin nuorisopalvelut järjestävät keskiviikkona 1. marraskuuta päihteettömän So(ber) Halloween tapahtuman yli 18-vuotiaille Möysän musaklubilla. Tapahtuma on osa Lahden kaupungin syntymäpäivän ohjelmaa.

🦇Ovet klo 19.00. Tapahtuma päättyy klo 23.00 mennessä.
🦇K-18. Päihteetön. Vapaa pääsy.

◾Tapahtumassa esiintyvät akrobatiaryhmä Sirkus Kolmen Kopla, edm-musiikkia soittava Dj Raivo sekä Mahdollistamon Halloween-teemainen tanssi-workshop ryhmä. Dj Imppu tarjoilee levylautasiltaan hyytävän jännittäviä tanssirytmejä koko illan ajan ja tapahtuman juontavat kauhukaksikko Emma ja Hurme.

◾Tapahtuman päättää karismaattinen ja monilahjakas laulaja-lauluntekijä Isaac Sene, jonka musiikki on modernia soul-vivahteista poppia. Artisti kilpaili keväällä 2022 Suomen Euroviisu-edustajuudesta Uuden musiikin kilpailussa kappaleella “Kuuma jäbä” ja nousikin kilpailun myötä koko kansan tietoisuuteen.

◾Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on päihteetön. Ravintolan tiskiltä saa ostettua alkoholittomia, teeman mukaisia mocktaileja sekä muita virvokkeita. Tapahtumaan suositellaan pukeutuvan Halloween-teemaisesti ja illan paras puku palkitaan Karnevaalikauppa Aprillin lahjakortilla. Tapahtumaan ovat ehdottomasti tervetulleita myös korkeakouluopiskelijat, joille on jaossa spesiaaleja haalarimerkkejä (rajallinen määrä).

Halloween tanssiworkshop-ryhmän meikit ja kampaukset toteuttaa EANA Center / Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitola.

◾Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Teemme parhaamme, että tapahtumassa mukanaolo on turvallista kaikille. Häirintäyhdyshenkilö Maarit Taipalinen on tavoitettavissa puhelimitse läpi koko tapahtuman, p. 044 4826532. Yhteyttä kannattaa ottaa matalalla kynnyksellä, mikäli kokee häirintää. Keskustelu häirintäyhdyshenkilön kanssa on luottamuksellista.