Musaklubi avaa ovet keikkailtoina klo 20. Ovet suljetaan noin tunnin keikan päättymisen jälkeen. Lipunmyynti on avoinna keikkailtoina klo 17-20.

Suosittelemme saapumaan kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla. Kaupunkiliikenteen bussit pysähtyvät kauppatorilla josta on matkaa meille 150 metriä. Autoilijoille on hämeenkadulla Mössön edessä pieni määrä parkkipaikkoja (maksullinen klo 8-19, 8-16). Paras vaihtoehto pysäköintiin on Lahden Toriparkki jonne on matkaa Mössöltä 200 metriä.
Rautatieasema, Matkakeskus
Lahden Rautatieasemalta ja matkakeskuksesta on Möysän Musaklubille 5 minuutin kävelymatka. Esimerkiksi Helsingistä pääsee Mössölle siis todella helposti ja nopeasti – vain tunti stadista!
Voit ostaa keikkaliput Tiketin verkkokaupasta, josta löydät kaikki myynnissä olevat keikkamme. Tilaa liput esimerkiksi PDF-liitteenä sähköpostiisi tai tekstarina kännykkään. Ennakkoon varatut liput saa miltä tahansa R-kioskilta. Varauksen voit hoitaa netissä tai puhelinpalvelussa numerossa 0600 11616 (1,78 EUR / min+pvm, ma–su klo 9–21).
 
Ennakkolippu ei ainoastaan säästä rahaa, se myös turvaa pääsysi keikalle. Ilmoitamme keikkapäivänä facebook sivuillamme onko kyseiselle keikalle myynnissä lippuja ovelta. Loppuunmyyty keikka tarkoittaa aidosti sitä, että lippuja ei enää ole saatavilla.
Kerromme ensimmäisenä tulevista keikoista Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja nettisivuillamme. Suosittelemme liittymään Mössön sähköpostilistalle. Lähetämme noin kerran kuukaudessa tietoa tapahtumistamme.
 
Pääseekö Mössölle pyörätuolilla entä tarviiko avustaja lippua?
Pyörätuolilla kulku sisätiloihin tapahtuu henkilökunnan avustamana sisäpihan kautta. Klubilla pääsee liikkumaan pyörätuolilla kohtuullisesti. Yleensä avustajat pääsevät keikoille maksutta sisään, tapahtumakohtaiset poikkeukset ovat mahdollisia.
Sujuvan sisäänkäynnin varmistamiseksi pyydämme sinua olemaan yhteydessä hyvissä ajoin ennen keikkaa Facebookin messengerin kautta tai viestittämällä/soittamalla numeroon 044 2604821 tai sähköpostitse  moysa@moysa.fi  Ilmoita mille keikalle olet tulossa ja mihin aikaan saavut paikalle. Kuittaamme sinulle viestiisi vastauksen.